trainingsacteren

Het is goed om te weten wat niet werkt, maar het is pas echt nuttig om te weten wat wél werkt
(Steve de Shazer, 1940-2005)

Trainingsacteren

Trainingsacteren, dat werkt! Daarom oefen ik als ervaren trainingsacteur praktijksituaties met deelnemers in trainingen, workshops, intervisie en coaching op het gebied van communicatie. Denk daarbij aan trainingen met thema’s als leidinggeven, netwerken, gesprekstechnieken, media, solliciteren en persoonlijke presentatie in een professionele omgeving. Trainingen kunnen ook gewijd zijn aan het omgaan met stressfactoren. De cursisten krijgen mede dankzij deze oefeningen zienderogen meer handigheid en vertrouwen in hun werk waardoor hun werkplezier toeneemt.


Net zoals in de trainingen die ik ontwikkel, ligt de nadruk tijdens de oefeningen op leren én humor. De lachsalvo’s van de deelnemers zijn het bewijs dat trainingen bijzonder luchtig, grappig en tegelijkertijd zeer leerzaam kunnen zijn. Omdat ik gebruik maak van mijn eigen werkervaring, weet ik waarover ik acteer.

Acteren in selectie- en ontwikkelassessments

ziekteverzuimtraining

Snel contact? Bel 024-8448899 of mail naar info@bcac.nl

Als assessmentacteur laat ik in verschillende rollen verschillende soorten gedrag zien in reactie op wat de kandidaat doet. Dat kan afhankelijk van wat nodig is variëren van erg ingetogen tot heel uitvergroot. Op deze manier toets ik de competenties van de sollicitant.

 

Klik hieronder voor enkele andere video’s waarin ik te zien ben:

Wouter Christiaens is officieel CRKBO-geregistreerd.